Vreemde "bug"

Ik heb vanavond al een paar maal een vreemde situatie meegemaakt op deze site. Ik tik op een foto of topic, bekijk of lees het en tik daarna op het pijltje terug om weer naar de hoofdpagina terug te keren. Alleen krijg ik dan dus de hoofdpagina van ergens begin deze avond, pin me niet vast op een precieze tijd. Tik ik vervolgens op het TF-logo of ververs ik de pagina, dan is het weer goed. Ik surf via een iPad 1, en het gebeurt alleen bij deze website.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste LoeiDeutz:

Quote:
Vreemde "bug" iPad 1

Nou, ik denk eerst maar eens wat eenvoudige contrôles/herstellen/reparaties uitvoeren. Begin eens met schoonmaken van het luchtfilter (kan goed zo zijn dat deze na afgelopen zomer vol bugs (insecten) zit. Vervolgens zou je de klepspeling kunnen controleren/afstellen en wellicht de verstuivers (laten) testen. Bij laatstgenoemde is ook een compressiemeting betrekkelijk eenvoudig uit te voeren.
B.T.W.: Wel de juiste brandstof in gebruik?

O ja, spuit de radiateur door met de hogedrukreiniger, daar huisvest soms ook een hele exotische dierentuin.
eddyscania
@Wimsumar hahahaha..........
Landini 6500
@Wimsumar zit dit allemaal op een IPad ???
jasper01
Moderne techniek kijk ook even het doosje bougievonkjes na
Loeideutz
@Wimsumar het is wel e merken dat daar in Friesland de lucht ook niet meer van de zuiverste is. Soms wat van dat gas geroken uit de Groningse gasvelden?
Loeideutz
@Landini 6500 Op een iPad 1 zit helemaal niks. Zodra je op een iPad 1 gaat zitten is het exit iPad.
Landini 6500
@Loeideutz wat bedoel je dan met je vraag ??
Wimsumar
Beste Landini6500:
Quote @Landini 6500:
op een IPad

Ik heb heel vroeger zelf een auto-ped gehad, maar daar was mooi niks "auto" aan. Op dat ding moest je mooi zelf 'steppen' om vooruit te komen.
Welnu, een E-pad zal wel een electrische aandrijving hebben veronderstel ik. De i-ped, waar het in dit topic over gaat, zal dan wel een injectiemotor (diesel?) hebben. 😎

Bij de weg: @ LoeiDeutz: Wellicht moet je het/de bestuurdersplatform/cabine eens van alle brood- en cookie(!)kruimels ontdoen.
(En vergeet de flessen chauffeursappelsap niet).
oldtimergek
@Wimsumar ik had vroeger een auto-ped met een solex motor er op, dus niks zelf steppen. Doch de bandjes vlogen telkens aan flarden.
jammermaarhelaas
@Loeideutz

Zou het niet gewoon een in het cashgeheugen van het surfprogramma (Safari?) opgeslagen pagina (de eerder die avond bezochte homepagina van TF) zijn waar je naar terugkeert bij gebruik van de "terugtoets"?

Hoeft op zich niet met de site zelf te maken te hebben omdat je wel op de actuele homepagina komt wanneer op het TF logo klikt.
SJB533
Wat ik er van begrijp: dat had ik ook, maar inmiddels is dit verholpen. Bij jou niet?
oldtimergek
@SJB533 zit nog een rare bug in , als ik foto's upload met het nieuwe systeem dan telt mijn totaal aantal foto's niet op. Was eerst bij truckfan ook zo, maar dat is aangepast. Hier dus nog niet, heb er al eens een mail over gestuurd maar dat heeft niet geholpen.
ZetorTwente
@Wimsumar Hahaha +1
Loeideutz
@SJB533 Is bij mij dus nog steeds zo. Ik ga terug naar de homepagina van vrijdag 18-12 ongeveer 18.30. Nou weet ik ook wel dat mijn iPad 1 niet meer de nieuwste is, en ik ben ook al naar de bank geweest om een lening aan te vragen voor een nieuwe. Maar heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Marktplaats draait bijvoorbeeld ook al niet meer zo geweldig op dit ding. Ik denk, maar dat kan ik mis hebben, dat @Tinus een update aan de website heeft gedaan die niet meer zo geweldig,is voor de software van deze iPad. Komende week heb ik wat tijd en dan zullen we maar naar de winkel gaan om een kerstcadeautje voor onszelf te gaan kopen.
Tinus
@Loeideutz Je bent niet de enige. Ik had hetzelfde probleem ook op de iPad.

discussions.apple.com/thread/3385843/…
Loeideutz
@Wimsumar Ik weet wat een autoped is, we hebben er hier vroeger ook eentje gehad. En het is ook geen E-pad of I-ped. En koekjes gooi ik niet weg, maar eet ik op. Ben zuinig opgevoed en gebleven.
Loeideutz
@Tinus Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt, en het gebeurt dus ook niet als ik in de adresbalk TractorFan.nl in typ maar daarna als ik begin te surfen op de site

PS ik bedenk nu ineens dat ik jaren (?) geleden dit ook wel eens had op speurders.nl.
radium45
Ik heb zonet TF eens geopend op mijn gsm en krijg nu ook die whatsapp meldingen...
Loeideutz
@radium45 Het probleem speelt op dit moment ook niet meer, is weer opgelost. Die whatsap meldingen heb ik nog nooit gekregen. Is dan misschien wel weer een voordeel van Apple.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1