Illustratie van:

Takeuchi TB 175W - Problemen

Gegevens: Takeuchi TB 175W
Bouwjaar 2006
Triple arm

Graag had ik op de volgende vraag antwoord gehad:
Om te beginnen wordt de triple arm bediend met het knopje aan de onderkant van de rechtse joystick
en de linkse voetpedaal. Maar nu was men vraag waarvoor het volgende knopje dient aan de rechtse kant met een triple arm op. (deze knop brand niet bij het inschakelen van de Triple arm)en (De triple arm werkt wel)

De volgende vraag is om iets meer uitleg hoe de knoppen moeten staan voor de hoge en lage rijsnelheid. Het lichtje voor de hoge snelheid gaat ook nooit branden. Persoonlijk denk ik dat hij eigenlijk altijd in de hoge / lage snelheid blijft staan.

Weet er ook iemand waarvoor de knop dient in de cabine aan de rechtse voet helemaal tegen de stoel. Bij vroegere motoren werd dit soms gebruikt voor stil te leggen maar hierbij werkt dit toch niet?

Met vriendelijke groeten

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Misschien is de andere triple giekfunctie voor een verlenggiek met maaikorf. Daar kan die knop in de vloer ook voor zijn.
Die Taeuchi`s lopen in de laag al hard. Maar het kan zijn dat de zekering voor het hoog/laag kapot is. Of hij zit er helemaal niet in.
bleuevil
De knop voorop de joystick is volgens mij over,de rijsnelheid kan alleen gewijzigd worden dmv de tuimelschakelaar met het rempedaal ingetrapt. Anders schakelt hij niet,de kruipversnelling kan wel zonder rempedaal ingeschakelt worden mits de lage giering is geactiveerd... De knop op de vloer is volgens om de sper in te schakelen,maar dat werkt bij die van ons niet.
boer
Bij de meeste 175's is de pedaal op de grond tegen de stoel met in samen werken met een electrische schakelaar de extrafuctie voor de snelwissel

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Takeuchi TB 175W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
8