New Holland TS 100 - rem probleem

Bij onze ts als je kort wil draaien kan je het ene rempedaal tot het eind duwen en dan geeft hij nog niet veel druk op de rem en de andere kant is normaal wat kan het probleem zijn aangezien we het wel goed gebruiken? alvast bedankt
michel-poot

Reacties

nhmonteur
Kan goed zijn dat je je rem moet stellen.
de remmen ontkoppelen,handrem er af en dan kijken of beide pedalen even diep zitten. dus om en om proberen. Daarna het pedaal wat dieper gaat die kant bijstellen. Kruip onder de trekker en draai aan de kant die dieper gaat aan de remstang die naar buiten komt. Sleutel 19 past hier op. Draai elke keer een halve slag en probeer weer hoe hoog hij zit. Kijk daarna wel of de remmen niet aanlopen, dus trekker laten rijden en koppeling in en kijken of de trekker goed uitloopt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!