Wanneer is granit noplux verf droog?,

Hallo, ik heb dinsdag mijn velgen van mijn tractor met granit noplux verf gespoten. Maar wanneer zou die verf goed droog zijn want ik zou er vandaag al nieuwe banden willen opsteken, zou de verf al sterk en droog genoeg zijn om mij banden er al op te steken? In de link zie je welke verf het is

Deel dit topic

Reacties

deutz d5505
In de link lees meer zie je welke verf het is
mike_v
Na een maandje zal hij wel helemaal droog zijn 😉
3130ls
Ik heb toen eens mijn 3130 gespoten en na een dag zou ik de motorkap erop leggen. Toen was mijn verf nog vers zat. Ik zou nog 1a2 dagen wachten
deutz d5505
Ok
Perfect
@deutz d5505 verf heeft ook licht nodig om snel uit teharden .
De dikte van de verf scheelt ook veel
jehan
Staat dat niet op de pot .hoe lang het duurt voor de verf goed gehard of gedroogd is
walker1
Zucht...
SJB533
6 weken heeft lak nodig om volledig uit te harden!
jehan
@walker1 heb je het moeilijk?
Alex Schanssema
@SJB533 wil je het mooi houden, dan zou ik ook zeker wachten. Net wat jij zegt
Frederick
De volgende keer de velgen spuiten met de @old man jose methode, dan heb je geen kans om de lak te schenden met banden optrekken.
ford3600
@Perfect en wat zou je denken van warmte stuit cabine is 60 graden
SJB533
@ford3600
Dat is niet standaard hoor
Hilco Deutz
Vorige week heb ik mijn deutz 4005 ook gespoten, met de vorige reacties ben ik het helemaal mee eens, de lak voelt al snel droog aan, maar voordat deze uitgehard is ben je wel een tijdje verder.
Als je snel wilt gooi die banden erom en werk de randen bij, wellicht zullen bij volledige uitharding ook beschadigingen komen. Bij een 2 componenten verf was dit minder.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2