Luchtremmmen op landbouwwagen

Heuj heuj heuj,

We hebben hier een gekochte platte wagen staan wat nogal wat aan mankeert hij is luchtgeremd en luchtgeveerd. Iets waar ik niks vanaf weet.
Zo heeft de eigenaar de luchtslangen doorgeknipt en blokken tussen de vering gezet...Na zijn zeggen had hij geen trekker met luchtremmen.

Nu zit ik te kijken.. er lopen 2 slangen vanaf de dissel naar een verdeelstuk van 2 verschillende diktes? Kan iemand me opweg helpen?
Zitten de remmen en vering gescheiden of?

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
De remmen en vering is apart. Je moet gewoon de slangen volgen waar ze naar toe gaan.
radium45
1 slang is de voeding voor de luchttanks en de andere is de stuurleiding voor de remmen. google maar een beetje, staan zat luchtschema,s op.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2