International 733 - alle olies en filters vervangen

Wij willen groot onderhoud van IH 733 waarbij we alle olies (motor, hydrauliek, achterbrug, ...) vervangen, alsook alle filters (brandstoffilters, hydrauliekfilter, oliefilter, luchtfilter,..) vervangen. Iemand enig idee welke olie we best gebruiken voor motor, hydrauliek en achterbrug, welke filters we best vervangen en hoe we daarbij best te werk gaan ?
DBRaymond

Reacties

Wimsumar
Beste DBRaymond: Al jouw vragen in 1 klik beantwoord:

KLik: [url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]
DBRaymond
Hallo Wimsumar: bedankt voor de link ! Ik heb het één en het ander reeds doorgenomen. Echter een aantal dingen zijn zeer technisch. Een Nederlandstalige versie is allicht niet te vinden ?
Wimsumar
Beste DBRaymond:
Quote @DBRaymond:
zeer technisch

Huhhhh,... 'zeer technisch'? Met jouw staat van dienst heb je als goed verstaander toch maar een half woord nodig ? 😉

Ervaring:
tractorfan.nl/user/20177/…

Maar nee, een Nederlandstalige is niet gratis te vinden. 😞
Waarom doe je niet gewoon de olie en filters er in die je er altijd in doet of krijgt de trekker voor het eerst een grote beurt ?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!