John Deere 1120 - Achter brug olie

Nh410 b olie mag die in een jd 1120 achterbrug
henk-schutte

Reacties

Wimsumar
Beste Henk Schutte: Waarvoor gebruik je de NH410B olie?

In een John Deere achterbrug wordt (John Deere) Hy Gard voorgeschreven. Dit is een Hydrauliek- en transmissiegeschikte olie.

Hy-Gard: [url]deere.com/en_US/parts/…]

In onderstaande link het gebruikersboekje van type J.D.-2120 (1020 kon ik niet vinden). Er staat geen achterbrugoliespecificatie in (alleen nr 303). Wellicht nog wat andere wetenswaardigheden (zoals de smeernippel op de koppelingsdrukgroep).

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]
deeremeneer
Ja die mag er in zo te zien.
Alex Schanssema
Dus we mogen ook geen machines die achter een New Holland hebben gezeten. Achter de John deere meer doen. Want dan krijgen we vermenging. Olie een leuke bezigheid...............
JD3010
@Alex Schanssema Dan doe je in beide Trekkers dezelfde olie, probleem opgelost. ????
Alex Schanssema
@JD3010 Dat doe ik ook, Wij hebben Ford's New Hollands, John Deere's en een Massey Ferguson. Gewoon 1 soort en dat werkt perfect.
deeremeneer
Quote @Alex Schanssema:
Dus we mogen ook geen machines die achter een New Holland hebben gezeten. Achter de John deere meer doen. Want dan krijgen we vermenging.

Waar wordt dat gesuggereerd dan?
Alex Schanssema
@deeremeneer ik bedoel er gewoon mee. Dat elk merk zijn eigen olie aan bedeeld, en dat je inwezen door de bomen het bos niet meer ziet. Dat er veel teveel soorten zijn.....
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!