Illustratie van:

International 433 - Brandstof filters vernieuwen

Goedendag. Eenieder de beste wensen voor 2016. Mijn vraag. Monteer ik de nieuwe filters met 2 gummiringen 1 onder 1 boven of met 1 gummi enkel boven; Nu zweten mijn filters na montage van I boven en 1 onder;Ik heb verzuimd te kijken bij de vervanging hoe de filters gemonteerd waren! Dom van me,echt waar! Hoe kom ik van dit dieselgezweet af van deze brandstof filters. Dank en groet. herman1943

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Herman1943: Ja, bij deze filters met het (glazen) bezinkbakje moeten er onder en boven het filter een gummiring gemonteerd worden.

P.S.: Ook opletten dat de (oude) bovenste verwijderd wordt als de filters vernieuwd worden.

Zie foto 56 en 57 (pdfblz nr.: 43):

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]
old man jose
Ook moet er een nieuwe ring tussen de bout van de bezinkselkolf.
Landini 6500
@old man jose de beste wensen voor 2016
monteurtje
@herman1943
Waarom eerst info vragen in een privé bericht en vervolgens nog een topic te openen terwijl de gegeven info duidelijk genoeg is.?
D439D
Ik heb weer wat geleerd Door old man jose

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 433 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2