Van de Laar hoopt op tweede etappe

Vol goede moed begon Ben van de Laar aan het roadbook voor de tweede etappe van de Dakar, in de hoop dat die niet, zoals de eerste etappe en de proloog, ook zou worden afgeblazen. Na twee dagen asfalt wil de jongste telg van de familie Van de Laar nu wel aan de bak.
Ben is niet de enige. Ook broer Jan en monteur Dolf Huijgens willen de nieuw opgebouwde truck en de vernieuwde samenstelling in de cabine nu wel eens serieus op de proef stellen. De navigator hoopt daarom vurig dat de tweede etappe - een proef van 500 kilometer - doorgaat. ?Maar de start ligt op 90 kilometer van het bivak in Villa Carlos Paz,? zag Ben in het roadbook. ?Het zou me dus niet verbazen als ze de start verleggen en de proef inkorten.?
Al vijf minuten nadat ze uit het bivak in Rosario waren vertrokken hoorden de Van de Laartjes dat de proef voor de motoren was geannuleerd en drong het besef door dat het voor de trucks ook niet door zou gaan. ?Het was bar slecht weer onderweg, maar wij zijn wel wat gewend,? vertelde Ben. ?We zagen wel wat lokale auto?s in de vangrails hangen, maar voor ons was het zo?n rustige rit dat ik onderweg nog heb geslapen. De truck heeft er niks van te lijden gehad. Om de monteurs toch wat te doen te geven, zijn we overal naar op zoek geweest. Gelukkig was er een beugeltje dat piepte. Konden ze daar wat mee doen. Iedereen is enthousiast en opgeladen, maar er gebeurt niks. Het is voor niemand leuk zo.?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
2

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC