Illustratie van:

Hoe wordt dit genoemd?!

Ik ben op zoek naar zo'n stroom/lucht verdeelpunt wat aan het plafond hangt. In de link een voorbeeld. Heb het hele internet al afgezocht maar kan ze nergens vinden. Dus wie weet hoe dit officieel genoemd wordt of waar ik deze kan bestellen.

Deel dit topic

Reacties

inspecteurfendt
Spruitstuk? Ik weet het ook niet goed. Is het iets pneumatisch en waarvoor dient het? Er hangt een stopcontact aan en daardoor weet ik het niet zo goed.
inspecteurfendt
@Wimsumar jij weet het misschien.
boegie
Splitter, je krijgt dan soortgelijke dingen
mike_v
Is dat niet gewoon een stopcontact met meteen eraan een persluchtaansluiting? M.a.w. ze hebben qua werking niets met elkaar te maken, het is gewoon iets mooier qua afwerking als je het plaatst. Je hebt dan één leiding ipv. twee tegen de muur.
Het is de bedoeling dat je het deel op de foto ophangt aan het plafond. Dient dus als zwevende stroom en lucht voorziening. Weet wat het is, maar niet hoe het officieel genoemd wordt. Kan het dus echt nergens vinden op internet, zou er een aantal willen bestellen.
jd4050
Die dingen hebben we op school ook, weet merk niet helaas.
Sanderrr
Kan morgen wel eens op school kijken wat voor merk er op staat.
dezw
Staat bij granit op de site stroomverdeler met nr 30060734 +_ 170 euro
cyclonedriver
Vind je bij de handel in carrosserie materiaal.
In een carrosserie werken ze veel met perslucht en elektriciteit en doordat het aan het plafond hangt, is het veiliger (struikelgevaar) en netter.
fendt2015
Maak het na dan kun je het naar je eigen wens maken
Balky

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!