Deutz D5006 - Herplaatsen dieseltank

Hallo met het hermonteren van de dieseltank kom ik er niet helemaal uit, ik heb twee nieuwe rubbers voor de beugel eronder en voor de rest zit de tank tussen de kappen maar ik krijg het niet helemaal pas. de tank word neem ik aan op een rubber geplaatst, dan de beugel onder de tank en dan weer een rubber? voor iemand die het niet weet is het lastig te begrijpen maar voor degene die dit kent is het wel herkenbaar neem ik aan.

Groeten Robin

Deel dit topic

DeKreemp

Reacties

dxchris
Je hebt die bout met een soort bus waar je de beugel van de tank op laat rusten dan krijg je dat dikke rubber daar doe je een ring op en dan kun je de bout erin draaien.
Dus naar mijn weten maar 1 rubber.
dxchris
Heb ook nog wel een foto uit het "werkstatthandbuch" maar hoe plaats ik dat hier in een bericht?
DeKreemp
Ik heb alleen een losse bout, een los busje, en een rubber, maar de tankbeugel ligt dus niet op een rubber maar gewoon op het ijzer?
dxchris
Ja inderdaad, de beugel komt op dat busje dan het rubber en een ring dan de bout.
+1
DeKreemp
Is gelukt, er moet nog een rubber om de buitenkant van de tank maar heb ik al, vanavond even in elkaar zetten, bedankt!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!