Uitroepteken Massey Ferguson 6270

Bij de 6270 (Massey Ferguson)gaat na een aantal minuten werken (boven de 1500 toeren) altijd een uitroepteken aan en uit. Wat is dit en hoe krijg je dit weg.

Deel dit topic

Reacties

boegie
Een foutmelding neem ik aan?
Staat er geen storingscode bij?
mike_v
Uitroepteken kan van alles zijn. Mogelijk kan je de foutcode oproepen in het menu (dashboard) van je trekker, mogelijk moet je het door een dealer laten uitlezen. Ik zou gokken op een filter die vol begint te zitten (lucht, hydrauliek, brandstof?).

De medling moet je niet weg zien te krijgen, maar zien op te lossen 😉 .
velsje
Kan je dat niet in het instructie boekje vinden Nick?
jehan
Je woont in zelhem zag ik .
pelgrom bellen in hummelo
EA_MF
Welk storingslampje gaat er branden? een oranje ergens midden onderin, of een ergens een andere?

De betekenis van alle lampjes staan in de gebruikershandleiding, storingscodes welke bij een bepaald knipperpatroon horen staan er echter niet in.
mf6290
Als dat oranje lampje met uitroepteken na een tijdje werken af en toe knippert zou dit kunnen het boc contact zijn die begint te fouten. het boc contact is het contact dat op de koppelingspedaal zit, het zou kunnen dat je na een tijdje plots niet meer kan rijden ook, leg hem een uurtje stil tot alles wat afgekoeld is en je kunt dan terug rijden, soms kun je ook voelen dat de koppeling wat onhandig aanvoelt bij het ontkoppelen, hij zal een beetje schokkerig aanzetten. dit is de ervaring die ik heb gehad toen dit oranje lichtje begon te knipperen bij mijn 6270. als het rode licht helemaal links in het dashboard af en toe werkt zal dit waarschijnlijk de fijnfilter in het hydraulisch circuit zijn, deze zit rechts onder de cabine en zijn heel gevoelig
Nick6270
Dit filter is 2 weken terug vervangen omdat we ook dachten dat het daar aan lag, ook aan de koppeling is niks te merken en de trekker doet het al minstens 1,5 jaar en nog niet stil gestaan dat is het gekke.
mf6290
@Nick6270 welk controlelampje is het eigenlijk, het rode links of het oranje in de midden? welke filter heb je juist vervangen, er zitten er meerdere hydraulische in
Nick6270
Oranje midden, dat lange filter van achter gezien rechtsonder het filter
mf6290
@Nick6270 dat oranje in de midden heeft niet rechtstreeks met filters te maken. volgens mij is het ergens een elektrische storing, ik zou toch gokken op het boc contact want deze zijn heel gevoelig
stevenb
@mf6290 hebben wij ook in onze 6270 ???? als ik mijn voet onder het koppelingspedaal hou en hem dan omhoog druk dan gaat hij uit ???? zijn donders gevoelig ????
EA_MF
Het oranje lampje waar een tandwieltje met een uitroeptekentje in staat, staat voor zover ik weet voor een 'storing' in de powershift. Bij de 6290 thuis gaat dat lampje branden als je de koppeling een tijdje half ingetrapt houd, keer aan/uit en t is weg.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1