Illustratie van:

International 633 - frontlader LIEN

Beste , wij hebben op onze International 633 een LIEN frontlader staan. Beschikt er iemand over documentatie van deze frontlader ? We zouden de frontlader graag op en af de tractor kunnen zetten zonder telkens de volledige frontlader te moeten demonteren en monteren. Is dit mogelijk ? Weet er ook iemand waar we terecht kunnen voor een schop voor deze lader ? Alvast bedankt voor alle informatie !

Deel dit topic

Reacties

wotan2
Kun je wat foto's posten, dan wordt duidelijker wat voor voorlader je hebt.
Edit: ik heb net de foto in je profiel bekeken; systeem lijkt veel op een oude alo die wij eerder gebruikten.
Onder de beugel voor de koplampen steunen monteren, voorladerbak op de grond zetten,2 pennen (aan beide zijden 1) voor de cabine verwijderen, voorlader iets heffen, slang demonteren, achteruit rijden klaar! Alle andere manieren zijn omslachtiger en lastiger te doen.
Wat is de afstand tussen de haken waar de bak in komt, 82 cm of 100cm? Of zijn het ogen?
SJB533
Wimsumar
Beste Wotan2:
Quote @wotan2:
Onder de beugel voor de koplampen steunen monteren, voorladerbak op de grond zetten,2 pennen (aan beide zijden 1) voor de cabine verwijderen, voorlader iets heffen, slang demonteren, achteruit rijden klaar!

Als deze voorlader inderdaad een "snelkoppel-inrijframe'' heeft, dan klopt jouw werkwijze.

Zitten de consolen vast aan de trekker, dan:

Voorlader (op geschikte locatie onder een dak, zolder of zelfs een boom o.i.d. ) op de grond zetten.
Cylinder loskoppelen van de lader.
De voorlader stabiel ophangen aan dak, zolder, boom) en de scharnierpennen uitnemen.

Ik had ooit ook een vegelijkbare model voorlader en die bleef (zoals boven door mij omschreven loskoppelmethode) op de voorover gekiepte grondbak geparkeerd staan. (De)monteren was een kwestie van luttele minuten.
DBRaymond
Bedankt voor de raadgevingen ; het is gelukt 😉 Het gaat inderdaad om onze 733 en niet om onze 633. Met een aantal tractors lopende kan je je vergissen 😉 Het doet evenwel veel deugd mensen als jullie hier te mogen treffen die elkaar nog willen helpen!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
12