Hoogt bkt banden.

Hallo allemaal,

ik heb een setje bkt rt 765 480/70r34 banden op het oog. Zou iemand mij kunnen vertellen wat de exacte hoogt van deze banden is. Ik weet dat ze in principe even hoog zijn als de huidige 13.6r38 maar ik heb gehoord dat bkt laag uitvalt. En als het kan ook de breedte, maar dat is niet het belangrijkste. Het gaat om nieuwe banden. Ook ben ik benieuwd naar eventuele ervaringen. Ze komen onder een Hanomag Robust 900 en zullen dus hobbymatig gebruikt worden.

m.v.g. Robbin Lamers

Deel dit topic

Reacties

Oldtimer-fan
Op www.trekkerbandenmarkt.nl staan alle gegevens erbij
robbin lamers
@Oldtimer-fan oke hartelijk dank. En dat zijn ook de werkelijke maten? Denk het wel of niet.
mf gek gerbert
Heefd die trekker voorwiel aandrijving soms?
robbin lamers
@mf gek gerbert nee, geen voorwiel aandrijving (helaas). maar ik snap uw vraag wel ivm de voorloop maar dat is geen probleem. maar ik heb niet overdreven ruimte onder het spatbord maar dat is bij kleiner uitvallen geen probleem. Ik gewoon wil weten waar ik aan af ben en een goed gevuld spatbord vind ik mooier. Ik heb vanaf het hart van de as tot aan spatbord 80cm dus die 158cm is dan mooi.
Oldtimer-fan
Quote @robbin lamers:
En dat zijn ook de werkelijke maten?

daar ga ik wel vanuit ja
mf gek gerbert
@robbin lamers

Wij hebben thuis namelijk de zelfde maat aleen dan Goodyear en die zijn heel ietsjes hoger als de 13.6 r38 die we er als dubbel lucht naast hebben
robbin lamers
@mf gek gerbert oke mooi om te weten. maar ik voorzie geen problemen. vanaf het midden van de as 80cm is dus 160cm totaal en de band is 158 dus het moet kunnen. En als ze misschien iets kleiner uitvallen kan het altijd. En wij hebben ook nog 13.6r38 dubbellucht en die moeten er dan ook weer naast. (die moeten dan alleen nog even worden aangepast voor 34inch)
mf gek gerbert
@robbin lamers opzich moet het der zo onder passen kwestie van een setje 15r34 velgen met de juiste steek en gaan (bij joop Jansen in duiven liggen nog harten michien zelfs nog passende velge)
robbin lamers
@mf gek gerbert wij zijn al bij jansen geweest. hadden alleen een nieuwe set johndeere velgen waarin ze een ander hart moesten lassen. (ik zie dat je uit duiven komt. ik kom uit toldijk en hebben de trekker al 40 jaar bij jansen in onderhoud.) dus daar zijn wij ook als eerste naar toe gegaan.
mf gek gerbert
@robbin lamers
Ja klopt af en toe loop ik daar eens over het kerkhof
goeiedag eem
@robbin lamers dan moet je ook andere velgen hebben he, die passen niet op je huidige velg omdat je van 38 inch naar 34 gaat
robbin lamers
@goeiedag eem weet ik ja de set is met velgen. dan moeten wij alleen nog een keer een ander midden in de velg lassen zodat het hanomag steek word.
robbin lamers
Ik zal een foto op tractorfan zetten als hij zijn nieuwe sloffen aan heeft 😉
Ronijn
Deze advertentie mag u niet missen
velgen 18-34 inch
Bieden
link.marktplaats.nl/m1006825716/
Hier heb je een setje passende velgen. Weet alleen niet of ze niet te breed zijn.
robbin lamers
@Ronijn klopt en dankjewel. Maar had ze zelf al gezien. En ik vind ze niet mooi. En ze zijn denk ik ook te breed.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1