Onderdelen sachs motor ????

Hallo ik ben aan het kijken naar een arola en daar zit een sachs 2 takt motor in van 49cc nu vraag ik mij af of hier nog makkelijk (nieuwe) onderdelen van te krijgen zijn? weet mischien iemand dat
Alvast bedankt
marnick thomassen

Reacties

MartinZaandam
Volgens mij kom je dan uit bij winkels in brommer onderdelen. Sachs was een redelijk bekend brommer merk en misschien heeft dat blok een bobine ontsteking met een magnetisch vliegwiel. Het zijn hele simpele blokken, maar er werd gigantisch veel aan gekloot. Misschien leuk om als hobby project te hebben, maar als je bobine ermee stopt als hij warm wordt (veel voorkomend probleem), weet ik niet of er nog nieuwe bobine's te koop zijn
walker1
Wat is het voor iets die arola? bouwjaar? Sachs is een bekende fabrikant van 2 takt motoren, zullen vast nog wel onderdelen voor te krijgen zijn. 49 cc is standaard inhoud voor bromfietsen, dus ik denk dat je beter op bromfietsenfan.nl kunt gaan vragen.
Guusholder
@walker1 Volgensmij is dat een brommobiel.
@marnick thomassen In onze holder zat ook een sachs motor wij hebben hier voor gewoon onderdelen gehaald bij een lmb bedrijf. Maar waarschijnlijk kunnen ze je op een brommer forum meer vertellen.
Niek123
Die heb ik in mijn scooter zitten. Geen idee of hier onderdelen van te krijgen zijn...
stuifzand
Ik weet dat Arola geen onderdelen meer leverd.
eff google`n op Sachs onderdelen dan vindt je zo een aantal site`s die ze wel leveren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!