Aanhangwagen

Ik ben opzoek naar een aanhangwagen van ongeveer 8 mtr lang en min 2.4 mtr breed en 1 mtr hoog niet veel hoger want dan kan ik er niet overheen kijken als ik kisten vol moet rijden. laadvermogen van min 12 ton. Heeft iemand iets staan toevallig?

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
Marktplaats, speurders en tractors-and-machinery staan er vol mee.
Fendt926Driver
Wel een moeilijke combinatie. 8m lang zijn de meeste gemaakte wagens niet. oude vrachtwagen aanhangers zijn altijd hoger dan 1m van de grond.
stegboer
En waarom over heen moeten kijken heb je geen spiegels aan de trekker zitten
Loeideutz
@Fendt926Driver Genoeg vrachtwagenaanhangers die nieuw met kleine wielen geleverd zijn omdat er niet zozeer gewicht maar volume op moet. En ook aanhangers waar bijvoorbeeld landbouwvoertuigen zoals tractoren op vervoerd worden, liggen vaak kleine banden onder om een hoog laadvolume over te houden. En de lengte kun je nog altijd aanpassen.
walker1
Quote @Fendt926Driver:
wel een moeilijke combinatie. 8m lang zijn de meeste gemaakte wagens niet. oude vrachtwagen aanhangers zijn altijd hoger dan 1m van de grond.

8 meter lengte is er heus wel. Ik weet de exacte lengte niet van de wagens van de loonwerker hier, maar die zijn wel rond de 8 meter.
Wij laten de balen persen op 1,60 lengte en er gaan er altijd 5 achter elkaar op de wagen, 5 x 1,60 is 8 meter
Zijn ook gewoon maar oude vrachtwagen aanhangers.
Fendt926Driver
Quote @walker1:
Zijn ook gewoon maar oude vrachtwagen aanhangers.
ja maar die zijn altijd 1.20 van de grond dus voldoen weer niet aan de criteria
Fendt926Driver
Quote @Loeideutz:
Genoeg vrachtwagenaanhangers die nieuw met kleine wielen geleverd zijn omdat er niet zozeer gewicht maar volume op moet. En ook aanhangers waar bijvoorbeeld landbouwvoertuigen zoals tractoren op vervoerd worden, liggen vaak kleine banden onder om een hoog laadvolume over te houden.
maar die zijn knetter duur denk niet dat de topic maker daar op zit te wachten. kar laten maken kan altijd maar moet je niet op de prijs hoeven letten
Fendt926Driver
Quote @stegboer:
En waarom over heen moeten kijken heb je geen spiegels aan de trekker zitten
hij zegt als ik de kisten vol moet rijden.
houdt dus in dat hij in of op de kisten moet kunnen kijken met vullen. niet dat hij over de kar moet kunnen kijken met achteruit rijden
Loeideutz
@Fendt926Driver Tweedehands hoeft dat toch niet zo duur te zijn. Tenzij je natuurlijk direkt weg wilt rijden. En ik bedoel dan eigenlijk dat er bij de bouw al rekening mee is gehouden dat er kleinere bandjes onder liggen en niet die 445/65-22.5 maar bijv. 8.25-20 op dubbellucht of zoiets.
Fendt926Driver
Quote @Loeideutz:
maar bijv. 8.25-20 op dubbellucht of zoiets.
en juist die banden zijn niet meer nieuw te krijgen. hier al menig banden man benaderd maar die banden zijn niet meer te krijgen.

heb wel het idee dat we ons weer voor niets druk zitten te maken omdat topic maker zelf niet eens de moeite neemt om te reageren.
johnny mf
@Fendt926Driver Ik hou dit topic echt wel in de gaten maar mijn vraag is of iemand iets heeft staan. Het zou kunnen dat er iemand was die nog iets achter de schuur had staan. links als Marktplaats enz kan ik zelf ook wel vinden.
JD3010
Quote @Fendt926Driver:
en juist die banden zijn niet meer nieuw te krijgen.

Hier staan ze nog wel.
trekkerbandenmarkt.nl/search/…
Fendt926Driver
Heb je er al een?

misschien is dit iets

troostwijkauctions.com/nl/platte-wagen/…

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (johnny mf). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
14
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0