Lucht hoorns

Hallo
ik heb een vraagje ik wil luchthoorns op een fendt 305 zetten maar hoe moet ik de compressors aan sluiten en waar moet ik die plaatsen

Deel dit topic

Reacties

Arthur624
Heb je luchtremmen?
julianholtland
@Arthur624 nee heb geen luchtrem op de fendt 305
bartjuh
Zit toch installatie beschrijving bij? Zou hem ergens op de trekker maken. Kan ook op een karretje erachter maar dan moet je karretje er niet achterweg doen
mike_v
Heb je wel het voordeel dat je geen gaten in de trekker moet maken @bartjuh. Scheelt in de verkoopwaarde over enkele jaren 😉 . Wel zou ik opteren voor een liftbakje. Dat is iets makkelijker om te manoeuvreren.
jippe
@bartjuh @mike_v waarom al die moeite? gewoon los in de cabine leggen 😃 😃
mike_v
Die luchthoorn in de cabine zou ideaal zijn, dan hoor je hem tenminste! Maar zo'n compressortje maakt zo'n vervelend lawaai @jippe 😉 .
kerstrunner
Met een relais,dan kan je stroom nemen rechtstreeks van de batterij,(wel met een zekering tussen) en kan je de stroomdraad van de originele claxon gebruiken als stuurstroom.Compressor kan ergens onder cabine of zo staan
jippe
@mike_v hang je die met een touwtje ofzo net buiten d cabine 😃
Pieter99
Van de batterij naar een zekering, naar de knop en door naar de + van de compressor. En de - ergens op de cabine, staan normaal hier en daar schroefjes op het ijzer.
kerstrunner
@Pieter99 Dan smelt uw knop
Clear-up
Heb je inmiddels al luchthoorns met compressor liggen? Anders heb ik ze nog wel liggen. Maar aansluiten is niet zo moeilijk. 2 draden naar de compressor (even relais dr tussen), en dan toeteren maar.
Harmfendt309
clear-up ik heb wel intresse in die luchthoorn. Kun je een foto sturen en prijs
julianholtland
@Clear-up ja ik heb de luchthoorns al vorig jaar al eens gekocht dus moeten ze er maar eens op
Clear-up
@Harmfendt309 je hebt een berichtje.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
3