International 733 - carrosserie

Goede avond , daarstraks gezien dat carrosserie rond de grill rechts meer open staat dan links ; hoe kunnen we dit aanpassen ? Iemand enig idee ? Alvast bedankt voor jullie gewaardeerde hulp !
DBRaymond

Reacties

fridzie
Even een beste beuk tegen aan geven...
DBRaymond
Hallo fridzie , vooreerst dank voor reactie. Echter er zou toch een andere mogelijkheid moeten zijn waarmee dit terug in zijn oorspronkelijk staat kan worden gebracht ? Bijvoorbeeld via een beugel onder de kap ? Misschien dat iemand hier meer van weet die de carrosserie al eens heeft losgenomen ?
DBRaymond
Niemand die hier iets meer over weet ?
Wimsumar
Beste DBRaymond:
Quote @DBRaymond:
daarstraks gezien dat carrosserie rond de grill rechts meer open staat dan links

Als ik jou trekker(frontje0 vergelijk met een andere I.H.-733 uit het T.F.-I.H.-733-fotoboek dan lijkt er inderdaad iets verschil rechts langs het frontje. Maar is dit nou zo storend?

KLik op de foto's om het verschil te ontdekken. :?
DBRaymond
Dag Willem , je hebt uiteraard gelijk , zo erg is dat niet , doch wanneer je het weet kijk je ernaar , ik toch , vandaar mijn vraag... Het probleem situeerde zich rechts en in het midden van het front. Intussen heb ik een blokje hout van 20 cm genomen en ter hoogte van het probleem tegen het front gehouden, en met enkele slagen met de hamer op het hout bleek het probleem verholpen...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!