John Deere 2130 - Gezocht spatborden voor een John Deere 2130

Hallo,

Omdat ik bezig ben met het opknappen van mij John Deere 2130 ben ik opzoek naar spatborden. Als er wat las werk aan zit is niet erg. Maar mooie nette spatborden zouden super zijn.
Als je wat heb stuur mij dan maar een pb.
Het is een tractor zonder cabine.
Iseki tx 1300

Reacties

Zwagemer
Zijn de huidige spatborden niet meer te redden?
De meeste spatborden die tekoop staan hebben vaak dezelfde problemen, doorgeroest, krom of vol met deuken.
Iseki tx 1300
@Zwagemer Met veel werk is bijna alles te redden. Maar de spatborden van mij zijn op de buitenste gebogen randen gescheurd den door geroest. dus als ik bv spatborden heb waar de boven kant nog in goede staat is maak ik van 2 halve sets weer 1 goeie set.
jd user
Hoeveel heb je er voor over?...Die spatborden in gave staat zijn peperduur!....Dat moet je net treffen dat je goeie aangeboden krijgt voor een nette prijs.
Adri-JD850
Let ook op de breedte van de spatborden hier zit ook verschil in tussen een 4 of 6 cilinder.
Henk 1120
@Iseki tx 1300 Als je hier kijkt, kan je er nog heel wat van maken. Ik heb dit tien jaar geleden gerepareerd en het ziet er nog steeds piekfijn uit. Ik heb in de doorgeroeste plaatsen nieuwe platen gelast en de zwarte achterkappen kompleet vervangen. De scheuren aan de zijkanten heb ik aan de onderkant gelast. Kost alleen wat tijd 😉 tractorfan.nl/movie/9265/
+1
Henk 1120
@Iseki tx 1300 Hier kan je eventueel nieuwe laten maken, als je nog niet voorzien bent: dampol.eu/de/106-kotflugel-und-blechteile/
erik9831
@Henk 1120 ga ik ook eens bekijken op men vaste pc, want is een goede tip voor zover ik kan zien met men tabletje
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!