Ford 5000 - dik/dun oliefilter

Ik ben op zoek naar een ford 5000. Nu heb ik er een gevonden van het jonge model, vierkante neus, spatborden en glade motorkap. Echter heeft de motor een dik-filter, kan deze toch 75 pk zijn. Het type nummer van de motor komt overeen met dat van de sticker onder de motorkap dus is nog orgineel

Deel dit topic

5000 fan

Reacties

Heldern
@ford5000

kan daar misschien wel antwoord opgeven
kramer
Zoekfunctie gebruikt.
tractorfan.nl/topic/18969/
sassinga
@5000 fan De eerste 75 pk motoren hadden inderdaad nog een dik olie filter. Die hadden wel de nieuwe motorkap en front maar niet vierkante spatborden,die kwamen iets later. Maar het kan ook goed zijn dat er sommigen zijn met vierkante spatborden en dik olie filter
valmet6400power
@Heldern

Dan moet je hem een privebericht sturen, op de site is hij niet meer actief!
jammermaarhelaas
Bij mijn weten zijn ze in duitsland altijd al met "vierkante"/hoekige spatborden geleverd, dus ook de 6x serie, die je herkennen kunt aan oa. de grille om de hoeken van de neus en de koelvinnen opzij in de motorkap. zie:
tractorfan.nl/picture/606998/

Misschien is deze er een uit de 6y serie die hoekige spatborden heeft als optie bij aankoop. En dus ook wel gewoon met de korteslagmotor met 75pk.
spiroe
Lees even tractorfan.nl/topic/18969/

Als je op Tractorfan zoekt op "Ford 5000 dik dun" vind je misschien nog meer
thunderouspower
Als het zo is dan zal het bovenfront van verchroomd staal zijn en geen plastic naar mijn mening.
5000 fan
Dat klopt het bovenfrond is verchroomd staal en geen plastic.
RobinFord
@5000 fan Dan is het een overgangstype 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!