Steyr 9145 - Elektrisch schema dimlicht

Kan iemand mij helpen aan een elektrisch schema voor deze trekker krijg het dim licht niet aan het branden en van de zekering tot met de lamp is alles in orde. In het dashbord zit het probleem
dezw

Reacties

steyrTom
Zit bij deze types ook een grote zekering kast onder het stuur ? Zo ja deze openklappen en aan de stekker van de verĺichting op de printplaat heen en weer doen. Waarschijnlijkis dit een stekker links boven op de plaat. Als het dimlicht met bewegen van de stekker wel doet is er waarschijnlijk een solderimg van de stekker los of daar iets in de buurt.
kees-steyr
@steyrTom weet je toevallig, waar het zit als de de hef het niet doet. op de pook en de draaiknop werkt hij niet. maar op het instrumentenpeneel wel.
dezw
@kees-steyrde link werkt niet loopt vast op code 5
kees-steyr
@dezw ow wacht. dan ga je naar steyr tractoren.com.
dan naar onderdelen en service vervolgens klik je op onderdeel zoeken.
dan opent er een nieuw venster, daar klink je op nee, ik wil de EPC gewoon starten en dan verwijst het zich van zelf.
steyrTom
@kees-steyr nee zal het zo niet weten.
dezw
@steyrTom bedankt voor de tip zal het morgen proberen hoop dat het dat is
Baltus_steyr
@dezw en als het niet lukt/werkt doe mij maar even een pb.!
mrpieter
Het is meestal het probleem van de stekker op de printplaat. Vaak is dan het kunststof om het pootje een beetje verduurd waardoor er geen goed contact gemaakt word.
Als je de stekker er af haalt zie je vaak al 1 pootje waar het kunststof om heen verkleurd is.
Ik los dat meestal op door deze draad uit de stekker te halen en aan de achterkant van de printplaat een nieuwe rechtstreekse draad solderen.
Mocht het niet lukken dan kan ik altijd een foto maken van hoe ik het opgelost heb.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9145 en hebben de trefwoorden elektrisch schema en dimlicht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!