Ervaring tamminga machines dumpers

Hallo

Heeft iemand ervaring met grondumpers van tamminga machines??
Wij zitten er aan te denken om een 10 ton dumper te kopen maar om dat het geen bekend merk is ben ik wel benieuwt hoe deze dumpers bevallen.

Gr. Rickboer blija

Deel dit topic

Reacties

bartjuh
Voorheen theo tel staat er op de site. dat was vroeger wel een goed en veel verkocht merk volgens mij. reden veel platte wagens van rond
Husqvarna
Theo Tel, was in ieder geval goedkoop, hebben er nog wel een landrol van is op zich een prima ding maar de lasnaden zaten op loopvlak dus die gaan altijd lek 😄 even bijvullen en je kunt weer een dag rollen. Prijs kwaliteit verhouding was in ieder geval goed.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2