Illustratie van:

Ford TW 20 - vacuumregelaar/ meer diesel geven cav pomp

Vacuum regelaar niet aangesloten? waarom is hij niet aangesloten en hoe geef je deze pomp meer diesel want waar normaal het schroefje zit zit hier de vacuumregelaar heb een ford kenner gesproken en hij zei die zijn haast nooit aangesloten

Deel dit topic

Reacties

teunutboerku
deutzdx430
Oei dat is lastig.
wouterdp
Ik heb ze lang geleden wel eens open gedaan, inwendig kan je er wel iets aan regelen. Maar evenveel als een gewone pomp haal je er ni uit. Ik dacht wel dat je de veer er kan uithalen maar aangezien hij ni aangesloten is zal dat waarschijnlijk wel het geval zijn.
teunutboerku
@wouterdp kan je hem er ook makkelijk afhalen of gaat da nie?
wouterdp
Compleet afhalen lukt dachtek ni. Heb vroeger nog een 8730 gehad met zo een pomp, ook geprobeerd van er meer uit te halen en uiteindelijk er een andere pomp op gezet.
Daanfordje
Er staat een pomp te koop op marktplaats , ik zou niet weten of deze direct past?

link.marktplaats.nl/m1019166827/
county854t
Das geen vacuum regelaar maar een turbodruk geregelde brandstofpomp.
MASSEY-MOOI
Is te regelen met een schijfje binnen in

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford TW 20 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
7