Illustratie van:

Fendt Farmer 2 - Kleppendekselpakking

Beste,waar kan ik het best een Kleppendekselpakking kopen en een vorstplug voor een fendt farmer 2(fw139) van 1961 en is dit gemakkelijk te vervangen.

Deel dit topic

Reacties

matzzz
Ik kan die wel bestellen op mijn werk, is niet veel werk op de deksels zit 1 m8 boutje , die draai je los, pak je de deksel eraf en demonteer de oude pakkingen. Dan maak je de plekken waar de nieuwe pakkingen moeten zitten goed schoon en Monteer de de nieuwe. De bouten zet je met nieuwe koperringen handvast.
Gunner
Thanks,mag je zeker bestellen en kan je die met de post versturen naar T 'kintstraat 28b,1745 Opwijk ,België .als je Reknr geeft schrijf ik eerst over.of kom ik het afhalen?.Wat denk je van de vorstplug of hoe noem je dat .
Mvg,
Goubie
@Gunner
Hello Gunner, ik zag aan je post hier dat je van Opwijk bent.. Ik woon zelf in Peizegem en begin ook stilaan aan de restauratie van m'n Farmer 2.
Wie weet komen we elkaar wel 'ns tegen of kunnen we elkaar wat tips geven?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
7