Illustratie van:

Deutz D4506 - Welke kleur verf?

We zijn een 4506 aan het opverven
Maar we twijfelen over de kleuren
De eerste 06 hadden een donkergroene motorkap en een grijs frame en rode wielen.

De laatste blauw frame met licht groene motorkap en zilveren wielen

Mijn vraag is :is de lichtgroene motorkap kleur van een 4506 met een mosgroen frame het zelfde als van de latere modellen en de dx modellen?

Deel dit topic

Reacties

MulderDeutz1
Is zoals hierboven vermeld bouwjaar afhankelijk. Bouwjaar staat op je inlaatspruitstuk in een cirkeltje.
weurding
@MulderDeutz1 klopt, alleen hadden de eerste 06 feuerrot velgen net als de 05 serie, later werd de tint iets meer oranje (ong.vanaf 69), duidelijk zichtbaar op folders etc alleen maakt men daar nergens melding van,misschien moesten ze eerst de velgen van de 05 serie opmaken 😄
MulderDeutz1
@weurding haha ja daar ben ik ook tegen de lamp gelopen. Vorig zomer velgen van mijn Deutz d3006 gespoten in de bloedoranje kleur. Maar omdat het nog een is met oliebadfilter, hadden ze misschien wel vuurrood moeten zijn. Achja, het is in ieder geval al beter dan dat het was.
Fordje4600
Groen
m.van't Klooster
Goedendag.
Ik heb recent een Deutz D4506-s gekocht van bouwjaar 1974.
Deze heeft nu grijze velgen en een donkerblauwe buik. Hij is in het verleden een keer overgeschilderd. Is er ergens een site waar je de kleurnummers kunt teruglezen bij het betreffende bouwjaar?
+1
Rick V
@m.van't Klooster op de kramp site

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!