13

Wie maakt emblemen na??

Er is volgens mij in Brabant iemand die emblemen van onder andere trekker na maakt Hij staat ook vaak op beurzen met een klein vrachtwagentje waar hij aan de deuren daarvan allerlei voorbeelden heeft hangen. weet iemand wie dat is??

Deel dit topic

Reacties

Martien piggen udenhout
volgens mij
Bedankt voor je reactie maar volgens mij is het iemand anders
Met dah rode vrachtwagentje? Die heeft alleen gebruikte emblemen. M. Van schie uit Amsterdam die maakt wel trekker emblemen na
Remt-Godlieb
van Stio
www.oldtimer-trekker.nl
Volgens mij is het een v waveren of van wateren of zo iets
Heb zijn kaartje gevonden, Joop van der Wateren- kaatsheuvel. tel 06 51719154 of 041 6273087. Hij maakt ze na met gieten maar hij moet wel een voorbeeld hebben.
+2
@a3vandiejen Ik heb bij de beste man mijn "Kramer Allrad" logo vandaan! Hij giet ze inderdaad zelf van originele na. Hij staat ook altijd op het IHF in Panningen.
+1
@Kramer U800 Leuke man, ja staat inderdaad veel in panningen.
@Deutzoldtimer Dit zal hij zijn denk ik.
Klopt dat is hem heb al eens vaker iets bij hem laten maken jaren geleden hij giet ze in zand maar was zijn naam kwijt
Bedankt!
+1
@Deutzoldtimer Graag gedaan, hij heeft ooit mijn Landini emblemen gemaakt. Succes.
+1
Oke Ik heb een aantal GeDe trekkers en één daarvan heeft geen embleem
Enkele jaren geleden deden dat ook nog die twee dames die ergens onder Nijmegen vandaan kwamen , de laatste jaren zie ik hun echter niet meer op de beurzen dus ik weet niet of ze t nog doen ,ik ben hun naam kwijt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2