Wat is het verschil tussen een open centre closed centre

Dit is een verschil in orbitrols.
Is de oliestroom anders?
Dus het verschil tussen OSPB en OSPC.

Deel dit topic

Reacties

case-inter
Het gaat om de stuurreactie ja of nee(dat je voelt wat de wielen doen). Bij een open-center heb je dat wel bij een closed-center niet
assink
Bij een hydrauliekventiel wordt de oliestroom onderbroken bij een closed center als je hendel "neutraal" staat. Bij een open center circuleert de olie vrij rond.
marco steyr
@case-inter dat heet reaction of non reaction, bij non reaction zou het stuur niet uit je handen slaan als je ergens met de wielen tegen aan rijd..
JagerL
Het verschil tussen OSPB en OSPC is niet hetzelfde als het verschil tussen open en closed center. B en C zijn er in verschillende uitvoeringen, bijv. open en gesloten middenstand en reactie of geen reactie.
jaap-paulusma
Bij een open-centre pompt de pomp bij GEEN belasting altijd rond naar de tank.
Pas als je olie vraagt geeft een ventiel het signaal en sluit de plunger.
Bij close-centre zit er een prioriteits ventiel gemonteerd en staat het hele systeem op druk en word de olie die niet word gebruikt via een overstortventiel terug gepompt naar de tank.

bij de laatste is er meer warmte ontwikkeling, dus ook slijtage van de olie, maar een goedkopere manier van opbouw

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
6