Onbekend - Danfoss PVG 32

Goedenavond medetf-ers,

Ik heb hier thuis een PVG 32 ventielenblok staan. (Deze zit op onze BSA Duport 10300 van 1991/92). Dit blok is uitgerust met electrohydraulische voorsturing. Ik heb het blok gedemonteerd omdat tijdens het bemesten de zuigarm omhoog ging en tijdens het vullen de bemester uitklapt.

Deze kwaal is langzaam gekomen en werd steeds erger. Zoals ik al vermoede is de voorsturing lek. De o-ringen hiervan zijn kapot. Deze zijn dus inmiddels dik 25 jaar oud, dus een afmeting is slecht te meten. Al verschillende maten geprobeerd, maar niets past echt mooi.

Omdat het nogal een karwei is om het blok in en uit te bouwen ben ik het proberen nu zat. Ik ben dus op zoek naar de ORIGINELE o-ringen hiervoor. Helaas kan tot nu toe niemand mij hier echt bij helpen. Heel Kramp en Granit al langs geweest. Maar niets kunnen vinden dat past. De hele middag het internet doorzocht, maar nergens de goede delen kunnen vinden. Zelfs nog geen tekeningen of nummers. Deze onderdelen lijken onvindbaar.

Mijn vraag is of iemand hier mij verder kan helpen?! Iemand die dit probleem herkent en/of de juiste delen weet te vinden.

Alvast bedankt!
Fendt-Farmer-Vario

Reacties

Kleine aanvulling: het betreft de Hirschmann voorsturing. En het is dus een OUD type pvg.
Balky
Ik heb hier een Sauer Danfoss PVG 32 Proportional Valves Service parts manuel uit vermoedelijk 2002 ik weet niet of dat het oude of nieuwe type is, volgens mij staat deze manual ook ergens op het internet
Balky
grouphes.com/wc/hes/…

Hier staat de parts list op internet, ik weet dus niet of dit de goede is
guldner75
@Fendt-Farmer-Vario

wat @Balky zegt,
en anders kun je misschien Duport nog vragen ?
jaap-paulusma
Stuur eens een foto in een prive bericht en ik zal zien wat wij nog op zolder hebben liggen.
Anders heb ik nog een probeer adres
casejxu
@Balky even terzijde... Wanneer komen er weer fotoos van jou kant?? Ben wel benieuwd naar de vorderingen
Balky
@casejxu Nu vooruit dan, heb er 2 bij John Deere 2130 gezet
De Strautmann ligt gestraald klaar om weer opgebouwd te worden, maar effe geen tijd, moeten nu eerst 4 koeltrailers ombouwen / verbouwen
old man jose
Misschien kun je in contact komen met deze Firma

powersolutions.danfoss.com/products/…
Iedereen bedankt voor de tips. Uiteindelijk een lijst kunnen vinden die oude onderdeelnummers doorverwijst naar nieuwe. Meeste onderdelen nu gevonden. Aantal delen is niet meer leverbaar, maar een alternatief voor gevonden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend gangsters ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!