Massey Ferguson 3080 - Verstellen stuur

Hallo, Bij de 3000 serie van mf zit rechts aan het stuur een hendeltje voor het stuur te verstellen. Bij onze mf zit het in en uitschuifsysteem vast. Dus je kan het stuur niet meer uittrekken maar wel omhoog en omlaag zetten. Hoe ziet het inwendig eruit? Hoe zou je dit kunnen verhelpen? Alvast bedankt.
Tim-MF3080

Reacties

Wimsumar
Beste Tim-MF3080: Lees de gebruiksaanwijzing:

annatefka.nl/mf_instr_boek/3000_serie/…
mfjens
Di systeem kan eigenlijk niet vast gaan zitten. meestal gaat het in en uitschuiven wel wat stroef. dus hendel aan trekken en verstellen.
JelleMF
Beste Tim,

Mijn tip: blijf er van weg en laat het de dealer doen. Wij hadden een dergelijk probleem op onze 3065. Ik had de plastic kapjes er af, en toen ik de gietijzeren kap er af haalde viel de hele ellende uit elkaar. Heb het met een buld gefrommel terug gekregen, en toen het mee laten nemen in de grote beurd bij de dealer.

Grt Jelle
Tim-MF3080
@JelleMF Bedankt voor de tip!
Tim-MF3080
@Wimsumar Het uitschuiven werkt niet meer..
Tim-MF3080
@mfjens Onze schuift gewoon helemaal niet meer uit
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!