Renault Agriculture Kleding

Hallo allemaal,

als liefhebber van Renault vind ik het erg jammer dat er zo goed als geen merchandise meer van dit merk is. Zo mag je van geluk spreken wanneer je nog een originele Renault overall van een oud dealer kunt vinden. Hierdoor zat ik te denken om zelf Renault Agriculture kleding te laten bedrukken en dit te verkopen aan mede Renault liefhebbers. Het zal dan gaan om dingen als t-shirts, jassen en overalls. Ik vraag me af hoeveel animo hiervoor is en of dit legaal is om te doen. Ik hoor graag wat jullie er van vinden, of er nog belangstelling voor is en of jullie hier meer van weten.

Groeten,
Robin

Lees meer »

RobinL13

Reacties

Fast Eddy
Renault Agriculture bestaat niet meer. Maar het kan best zijn dat de titel nog beschermt is door Renault. Als het alleen voor jezelf is zou ik het gewoon laten maken. Maar als je het gaat verkopen zou ik eerst goed navraag doen of het wel mag.
-NEW-HOLLAND-
@Fast Eddy Er word zat kleding met logo's van merken verkocht die mensen zullen heus niet netjes hebben gevraagd of ze alsjeblieft dat logo zouden mogen gebruiken. Wanneer je het klein houd zal het vast wel mee vallen.
Valtra-Fordpower
@Fast Eddy Maarrrr, bij wie moet je dan wezen? Zolang je niet heel het internet er mee vol zet en een Profit bedrijf van maakt zal het wel loslopen denk ik.
atlaspower
Doe mij maar 1 , liefst nog met het Renault sikje op de voorzijde erbij
claasfan
Dat lijkt me goed
Ziet er goed uit.
Ik heb wel belangstelling voor wat t shirts.
Vraag eens bij Kamps de Wild voor info want Claas heeft RenaulrvAgriculture overgenomen en heeft volgens mij ook de rechten.
@atlaspower Renault sikje ????????
atlaspower
@Ferdinanddijkstra google.nl/search/… wist jij trouwens en dat zal vast wel dat Renault heel innoverend was, zo maakten ze als eerste in de wereld een koepel op een tank die 360 gr kon draaien, pantser.net/wo2-france/w02-M-17-FT.htm/,, ps de eerste Renault diesel staat hier 7 km bij mijn vandaan in een schuur met motornummer 1 heb hem eens gezien een joekel van een 1 cilinder en 1 en al giet werk, kwam uit de Pyreneeën vandaan alwaar een verzamelaar uit de buurt hem tegen kwam en uiteraard met veel kunst en vlieg werk hem heeft meegenomen
Fast Eddy
@-NEW-HOLLAND- @Valtra-Fordpower

Dat is dan ook weer zo. Je kan ook overal stickers,mokken en petjes kopen met trekker merken erop.
walker1
Als je het kleinschalig houd zal je niet snel gedonder krijgen met Renault/Claas of wie dan ook nog de eventuele rechten op die merknaam en logo's heeft.
Maar je moet er geen grote partijen van laten drukken en er bv mee op beurzen, tt wedstrijden, oldtimer festivals, etc gaan staan.
Hoe grootschaliger, hoe eerder diegene die de eventuele rechten heeft er achter komt. Verder is het zo dat als ze er al achter komen, dat ze je eerst een brief sturen met het verzoek er mee te stoppen, zo niet dan volgen er verdere stappen.
Dus ik denk dat je het wel kan doen.
steyrlanzboy
Quote @RobinL13:
Ik vraag me af hoeveel animo hiervoor is en of dit legaal is om te doen
ikgeef je een tip
stuur anders een mail naar Renault en vraag het anders of het mag
boegie
Quote @steyrlanzboy:
een mail naar Renault

Tuurlijk haha
Even Renault mailen waarom ook nie... 😛
walker1
Quote @boegie:
Quote @steyrlanzboy:een mail naar RenaultTuurlijk hahaEven Renault mailen waarom ook nie...

Zo'n groot concern heeft heus wel een emailadres 😄
Maar de vraag is of de rechten nog bij Renault zijn, of bij Claas, of eventueel ergens anders.
Maar er zijn wel bureautjes die jou dat kunnen vertellen en gewoon in Nederland gevestigd zijn.
steyrlanzboy
Quote @walker1:
rechten nog bij Renault zijn, of bij Claas
dat kan ook
renault651S
Als je wat gaat drukken ben ik ook geïnteresseerd in een paar t-shirts en een overall.
Dus aan de slag zou ik zeggen👌👌
+1
RobinL13
@renault651S We zijn er nog mee bezig, overalls komen misschien later, t-shirts zijn vrij zeker.
renault651S
Oké stuur even een berichtje als ik iets kan bestellen bij je.👍👍
renault651S
Een body warmer dan, maak je die ook??
RobinL13
@renault651S Ik houd het voorlopig eerst even bij t-shirts. Als dit goed uitpakt ga ik misschien nog overalls, jassen of bodywarmers laten bedrukken.
RobinL13
Ik ben weer een stap verder met de Renault Agriculture t-shirts.
Het model gaat er uit zien zoals hier: tractorfan.nl/picture/957449/…
Ik ben van plan om binnenkort de t-shirts te gaan bestellen, dus als er nog belangstellende zijn zou ik graag een pb willen met het aantal waar je belang bij hebt en in welke maat.
Voor de t-shirts is een zwaardere kwaliteit stof gekozen zodat dit niet snel zal slijten.
De prijs zal ergens tussen de €15,- en de €20,- ex. verzendkosten komen te liggen, afhankelijk van het totale aantal bestellingen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!