Illustratie van:

Case International 845 XL Plus - storing 4 wiel aandrijving

Als de trekker warm wordt schakeld de 4 wiel aandrijving in een gaat het druklampje branden op het dashbord is dat om versleten of lammellen pakket wat komt het meeste voor.

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Als de trekker warm wordt? Motor op temperatuur of na een dag kopeggen?
dezw
Na transport werk
wotan2
Oliepomp van de bak versleten? is tenminste mijn eerste gok bij olie problemen bij warme olie.
SJB533
Kun je hier wat mee?
dezw
@SJB533 eigenlijk niet alleen de reactie van daanhaar als hij warm wordt gaat hij aan anders gaat hij pas aan als het hoort.
lourens
Goedenmiddag
Ik heb ook een case 845 en ik krijg de vier wiel aandrijving er niet uit zekering zit er in kan iemand mij misschien helpen

Bedankt
demuywo
Hier vandaag ander probleem, 4wd werkt niet... bij klepelen in drassige weide zakte de 845 weg, het moment om te zien of 4wd werkt... knopje ingeduwd, niks, rien, nadda... het gaat om een 40km/h versie, naar ik lees electrisch/hydraulisch niet zo simpel... iemand tips van kleinigheidjes?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!