Illustratie van:

Ford 7000 - Spatborden histoparts

Beste praktijkdeskundigen,

Wie heeft ervaring met de Ford 5000 spatborden van Histoparts?
Wat is t verschil tussen de spatborden van de 5000 en de 7000? Schijnt verschil in te zitten.
Ik heb eens treeplanken bij Histoparts gekocht omdat de originele gaar waren, maar het pLaat werk van de originelen was een volle millimeter dikker! Afwerking in de hoeken liet ook erg te wensen over dus toch de oude opgeknapt, vandaar de vraag over de spatborden. Volgens HPS zouden ze volgens originele specificaties nagemaakt zijn...
Nu is van de 7000 waar ik mee bezig ben alleen 1 koker van alleen het linker spatbord rot en de plaat ter plaatse maar helemaal mooi krijg je t niet meer zonder veel werk.
Dus ik hoor graag jullie ervaringen met HPS spatborden. Ik kon bij hun komen kijken maar vanuit Limburg zitten ze in een verre uithoek van het land.

Deel dit topic

Reacties

SJB533
Hoeken in de spatborden kloppen niet, is mij door een Fordkenner verteld. Daardoor staan de lampen verkeerd.
koenclaas
Wat er al gezegt wordt de hoek van de voor en achterkant kloppen niet. Zou gewoon de orginele opknappen.
Frederick
Informeer beter eens bij Delegro, met die histoparts prutsen is het altijd mis.
patfordson
Copies van die spatborden zijn echt niet mooi, beter die originele restaureren of originele zoeken .
Er zijn mooie fords die gerestaureerd zijn maar spijtig genoeg met die valse spatborden , een ford kenner zie het direct .
Er komen af en toe nog te koop ,voor de prijs van die copies ......
Gr
Ritchie
Probeer het eens bij bijvoorbeeld Johan de Rooy in Hoeven, die heeft wel spatborden liggen die je kunt opknappen denk ik.
Fordje4600
Niet kopen de afstanden kloppen niet het plaatmateriaal is te dun de staanders onder de spatborden zijn helemaal verkeerde maten de hoeken zijn te scherp boven op de spatborden de hoogte van de spatborden kloppen ook niet er zitten aan de binnenkant maar 2 sleuven en bij originele 3 en ga zo maar door
Arian Zwartbol
Histoparts daar koop ik mooi niks meer rond uit schoftig behandelt door ze heb nog 3 trekkers staan die opgelapt moeten worden maar voor materialen ga ik wel naar delegro daar klopt het tenminste wel met het Orgineel
DennisWeerd
@Arian Zwartbol idd en dan bel je en krijg je die doos van kantoor an de lijn.. als die begint te preken dan kun je de hoorn wel even op tafel leggen..
1046
Histoparts. Totaal waardeloos. Je kunt niks met die lui
fiat312r
Ik heb nog 2 originele vierkante spatborden liggen. Komen van een ford 5000. Zijn hard en niet rot. Verlichting zit er niet meer op.
Voor interesse e-mail: corbru@upcmail.nl. Is omgeving Reusel NB.
SjorsTh
Heren bedankt voor de reacties. Ik zie af van het repro plaatwerk.
Weet iemand de verschillen tussen 5000 en 7000 spatborden?
RPCounty
@SjorsTh daar zit geen verschil in

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
16