International 744 - remmen werken niet goed

Ik heb pas een 744 gekocht alleen ik heb problemen als ik me rem rustig in duw dan blokkeert me linker achterwiel meteen en me rechter achterwiel remt te langzaam/ zacht en ik weet niet hoe ik het moet verhelpen of hoe het komt ik vind het erg raar dat me linker achterwiel in een keer blokkeer wie kan me uitleggen wat het is en hoe kan ik het verhelpen? ??

Deel dit topic

roy25798

Reacties

Alkyburnerfreak
Best kans dat rechts een keerring lek is en daardoor de remmerij vet is en nie meer remt
sybren
Ik denk dat het mechanische remmen zijn?
Hele boel uitelkaar halen en schoonmaken.
En anders de mechaniek vernieuwen.
ErDee
Me=mij
jo845xl


Laatste reactie van link hieronder , deden wij vroeger ook met onze 644 , eerste meters remmen en rijden tegelijk , hele dag in orde , dag erna terug opnieuw , went op den duur wel .

tractorfan.nl/topic/87522/

(klik om te vergroten)

International 644
Foto van een International 644
Remautomaat droge remmen 644, schoonmaken en grafietvet erin. Vast blijvan haken en schokkerig remmen komt door ruwe kogels.
argenterio
Ja reactie van jo845xl klopt. Ik heb al vanaf 1979 een 744 van het bouwjaar 1978 en zo af en toe vooral als remmen nat geworden zijn remt deze zeer stroef... dan even rijden op handgas en goed remmen even het water/vocht er uit remmen zegt dealer.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!