Zaagsel-mestduw-strooimachine

Hoy allemaal,

We zijn opzoek naar een klein, handig machientje dat zowel de ligplaatsen kan zuiver maken als zaagsel kan strooien en ook mest in de put kan duwen, in 1 of 2 werkgangen.

Dieselmotortje, benzine motortje?
Hoeveel liter zaagsel voorraad?
3-,4-wieler? het is een gelijke stal, geen trappen
...

Wie heeft hier ervaring bij?
Post even jou gedachten met foto en info.

Alvast bedankt! 😉

Deel dit topic

Reacties

harmkevanacht
Zo een zaagselstrooier als in die link staat hebben we op het werk ook een maar die kan alleen zaagsel in de boxen strooien, als optie kan er een schuif voorop gemonteerd worden en een borstel aan de zijkant. Het zijn handige machintjes en hij heeft een 1 cilinder diesel motor. Kijk maar eens op www.agricom.nl
Fendt926Driver
Buurman heeft er ook zo een als in het voorbeeld. is er niet altijd positief over......
stefan310

Ik vind persoonlijk dit wel een mooi machientje. Heb hem een paar keer op een beurs zien staan. Lekker simpel en degelijk.
fendt2015
@Fendt926Driver ik vind de tweede het beste
rommert14
@stefan310 Heb er wel mee gewerkt, ideaal machientje alleen je moet er wel mee leren rijden. Het moet erg wennen. Boer schuift er ook het voer mee aan.
@Fendt926Driver Friesland is wat ver voor ons vanuit België 😃
Die BOBMAN lijkt me wel wat, kan zelf laden, kuisen en mestduwen. Alleen moet je er al een "aap" ophangen, achter die bunker uit kijken.

Ik zoek nog wat verder, alvast bedankt! 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
4