Quad loopt raar [Artic Cat]

Hallo, Waar ik werk hebben we een Artic Cat (weet zo verder de info er niet van) maar laatse tijd loopt hij erg apart, stotteren en als je gereden hebt en daarna wilt starten start hij niet, we denken iets met de bezine, we hebben de filter al door gespoten en slangetjes gecheckt, Dus als ik stuk rij, per ongeluk hem uit laat vallen bevoorbeeld wilt die nie starten maar als ik wacht dan start hij wel, Graag iemand die ons kan helpen want we hebben hem eigelijk dringend nodig de quad 😛 Alvast bedankt! (Info over hoe quad eruitziet klik lees meer)

Deel dit topic

Reacties

cyclonedriver
Benzinekraan verstopt, ontluchting tank verstopt
Wimsumar
Beste DieEneDanny: Hoe oud is die quad en wanneer heeft de motor de laatste servicebeurt gehad?
Controleer/vernieuw de bougie.
Boerenjongen16
Ik zie dat Kymco daar ook in zit met producten. Heb zelf ook Kymco scooter, en dat is ook niet echt kwaliteit je van het, zelfs met goede onderhoud.
EA_MF
Beluchting van benzinetank even nakijken en de afstelling van de carburateur nakijken al het niet beter wordt, waarschijnlijk krijgt ie ergens niet genoeg, of juist te veel benzine.
rickboer blija
Had het afgelopen zomer ook met mijn quad (arctic cat 400). En toen had de quad terugslag gehad, hierdoor was er even kapje los gegaan waardoor de quad te veel lucht zoog en beroerd liep. Dit is miss iets waar je naar kan kijken.

(Bij mijn quad was er iets los aan de rechter kant)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1