Ford 6610 - Probleem versnellingen aan het stuur

Hallo, iemand ervaring met Ford 6610 besturing versnelling aan het stuur. Beide handels aan de rechterzijde. Mijne zit vast in de achteruit en krijg em niet meer los, vrees dat de handel uit de stang gesprongen is in de bak. Wat kan ik best doen. Waar moet ik op letten om het deksel van de versnellingsbak te lichten. Dien ik eerst de bedieningshandels uit te bouwen of kan ik er zo ook aan? Alle tips zijn welkom, alvast bedankt

Deel dit topic

gravenhoeve

Reacties

vandewalje
Denk dat er ergens buispennen zitten , misschien is er 1 gebroken
martijn1998
@gravenhoeve
dat hebben wij op het werk ook gehad met een 5610, dan moet het deksel eraf en volgens mij moet het stuur en de kap onder de handels er dan af om het deksel er af te pakken. daar kijk je op de bediening van de versnellingsbak en daar zal iets krom of los geschoten zijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!