Illustratie van:

Deutz-Fahr Schudder - deutz fahr kh 500 dn hydro super

Wij hebben thuis het probleem dat bij deze schudder de kruiskoppeling van het rechtse gedeelte er af valt tijdens het opklappen. ik heb nu de schudder uit elkaar gehaald en ik heb het idee dat de lange as die door de middelste elementen zit niet goed is. hier zitten op beide uiteinden spiebanen in maar ook gaten, volgens mij heeft alleen het type dat handmatig naar achteren geklapt word gaten in de as en hoort het hydraulische type hier alleen spiebanen te hebben. als ik op de tekeningen kijk op de kramp site lijkt mij de as van het handmatige type ook korter dus dat zou het probleem kunnen zijn. Is er iemand hier die deze as bij zijn schudder voor mij op kan meten?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Martijn1998: De onderdelentekening ziet er niet erg spannend uit.
Pdf pagina 10 t/m 14:

kvgportal.com/W_global/Media/…

De dubbele kruiskoppeling zou er tussenuit kunnen vallen als het lager van het (rechter) opklapdeel defect is.
Of:
de kruisjes in de dubbel kruiskoppeling zijn versleten.
of:
Het glijstuk is versleten/opengebroken.
martijn1998
@Wimsumar die tekening heb ik al gezien die staat ook op de site van kramp, geen van die dingen die jij aangeeft is het geval. de as komt ook maar tot halfweg in de kruiskoppeling dus ik denk dat er ooit een andere as in is gekomen aangezien er al eerder aan gesleuteld is.
jan-broekate
Hebben er ook last van gehad . Oorzaak de ene kant van de koppeling was te uitgesleten heb er een nieuwe koppeling op gezet toen was i weer prima

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Schudder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3