Ford 2000 - aanschaf en vervoer

Hallo, ben nieuw hier. Heb een ford 2000 gekocht maar die moet nog vervoerd worden naar hier. Nu wil ik dat in principe zelf doen maar dan moet ik wel iets huren waar die op past. Ik kan wel overal wielmaten vinden maar kan iemand ook aangeven hoe breed zo'n trekkertje op z'n breedst is?
hartelijk dank.

Deel dit topic

Jaap62

Reacties

JohnDeere5085
tractorspecs.com/specs/Ford/…, hier zeggen ze dat hij 161/160 cm breed is, maar vraag anders of ze hem willen opmeten das net zo makkelijk
Wimsumar
Beste Jaap62: Heel gebruikelijk is dat trekkers op 1,5 meter spoorbreedte staan (de afstand gemeten van midden tot midden (achter)band). Tel hier 1 bandbreedte bij op (bij een Ford-2000 normaal gesproken een kleine 30 cm) en je weet de totale breedte.
Jaap62
Dan ga ik even uit van het breedst wat hier als antwoord wordt gegeven dus +/- 180cm.
Dank jullie voor de snelle reacties.
weurding
@Wimsumar die 2000 van ford staan doorgaans op 132 cm, deutzjes van die pk klasse vroeger ook, maar dan wordt het voor transport alleen maar gunstiger
Fendt926Driver
Zo een trekkertje weegt 1900 kg. Een beetje auto ambulance kan dat hebben. Moet wel een stevige auto of bus voor
Sanderford


Dat is goed te doen op een autoambulance. hier stond een Volkswagen transporter voor.
Perfect
@Jaap62 zorg wel dat je aanhanger lang genoeg is zodat je het middelpunt kunt zoeken.
Als hij net lang genoeg is hangt hij achter over.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!