Aandacht Veiligheid - Bosch Alarmschakelaar

Beste TF"ers,

Ik heb in mijn oldtimer Schlüter een nieuwe alarmlichtschakelaar van Bosch gezet, met productnr. 120 102 107.
Nu ik eindelijk zover ben de elektrische installatie te testen werken mijn richtingsaanwijzers niet. Ik denk dat de fout ligt bij de alarmschakelaar. Die is ietsje anders dan wat er origineel in zat. Toen ik die kocht zat er een plannetje bij hoe je die kon aansluiten, want er waren 3 mogelijkheden.

Mijn probleem is dus dat richtingsaanwijzers in het geheel niet gaan. Als ik mijn contact aanleg brand wel het middenste lampje in mijn combimeter van de richtingsaanwijzers. Om mijn fout te kunnen zoeken heb ik dat plannetje van de alarmschakelaar nodig, maar ik vind dit jammer genoeg niet meer terug tussen mijn andere bewaarde papierwinkel van de restauratie.

Kan er mij iemand helpen aan zo'n plannetje? Of uitleggen hoe je die moet aansluiten.

Mijn aansluitpunten zijn :
30
31
L
R
54
54F

Wie kan mij helpen???

Dank bij voorbaat!
Simon

Deel dit topic

Reacties

Kees2030
Hoi

Ik heb twee foto's geplaatst van het schema waar van ik vermoed welke jij bedoeld.
Heb alleen geen idee hoe ik ze in het topic krijg.
Hopelijk kan je er iets mee.
Schluterfan
@Kees2030

Dank voor de moeite! Het is nog neit 100% de zelfde als ik heb, want die bij jou heeft zo te zien 7 aansluitingen, ik maar 6. Ga eens kijken of ik er iets mee kan doen.

Alvast bedankt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
3