Grote brand bij westrate in Goes

Dit ziet er niet best uit!

Deel dit topic

Reacties

2blauwtjes
De rook kwam hier over..
Fendt926Driver
Bah. Verschrikkelijk voor degenen die dit aan gaat.
jehan
Machteloos toekijken hoe alles verbrand verschrikkelijk
1046
Dit gun je niemand
JD6930
Verschrikkelijk! Ben het met bovenstaande reacties eens. Dit gun je niemand!

Sterkte voor eigenaren, medewerkers, getroffen klanten en alle andere betrokkenen! Hoop dat ze snel elders iniedergeval voor tijdelijk verder kunnen en de verzekering doet wat ie hoort te doen.
Snaky Bill
Gelukkig is er nog een John Deer dealer in de buurt.
deeremeneer
@Snaky Bill ja en? Dus het is geen drama dan?
1046
@Snaky Bill et zou jou spul maar wezen
JD6930
@Snaky Bill

Al zaten er 10 mechanisatiebedrijven op een rij. Het is en blijft een drama voor alle betrokkenen van Westrate. Dit gun je niemand.

Ze mogen dan nog wel twee andere vestigingen hebben waardoor er toch nog gewerkt kan worden en geld binnen komt, al zitten die niet om de hoek. Alles wat ze daar in Goes hadden opgebouwd en alles wat daar binnen stond, hoe jong of oud dan ook zijn ze kwijt.

De burgemeester spreekt over meer dan 40 jaar werk wat verloren is gegaan. 😞

Daar in Goes is het enige wat ze nog kunnen doen: puin ruimen en een andere locatie zoeken, gereedschap/ andere werkplaats/magazijn/kantoor benodigdheden, service bussen etc. kopen en hopen dat ze snel weer kunnen heropbouwen wat verloren gegaan is. Niet alleen emotioneel maar ook financieel een flinke klap die ze te verwerken krijgen. Misselijk wat er allemaal binnen stond als je zo naar de laatste occasions van in Goes kijkt.
driesM600
Verschrikkelijk al die machines en de loodsen in een paar helemaal weg.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
3