Unia zaaimachine

Is er iemand die een vergelijkbare ervaring heeft met een unia nokkenrad zaaimachine ? Ik heb aantal weken geleden gras gezaaid en nu is het zeer onregelmatig opgekomen gedeelte dik gedeelte dun gezaaid en zo verder heb de dealer gebeld en die zegt dat er in het stappenwiel een fout zit.

Deel dit topic

Reacties

joozt
De schuifjes boven de nokkenraden wel voldoende ver open gehad? Ik ken een onregelmatig zaaibeeld alleen van een afdraaiproef waarbij de schuifjes te ver dicht zaten. Heb je trouwens last van onregelmatig zaaibeeld tussen verschillende pijpen of zaaien alle pijpen gelijktijdig meer en later minder?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1