Mc-Cormick D 430 - Gaas voor grille

Hallo,

Heeft iemand goede suggesties voor gaas dat achter de grille van een cormick D-type kan? Heb nu met een soort RVS rooster geprobeerd, maar dat is veel te taai om netjes in vorm te buigen.

Ik hoor het graag!

Groeten, Thomas
johnd-ts

Reacties

case-inter
Ik heb voor de gril van mn 644 wat gaas bij de bouwmarkt weg gehaald. En netjes zwart gespoten. Net echt
mc cormick d436
Edwin van der Elzen,Histoparts,Oldtractorshop en ik denk zelfs nog bij Harry Tijhuis dat je de gaas achter de grill kunt bestellen.
Alleen in leggen,vastmaken en klaar.
b450
Ik heb draadeindjes achter mijn gril gelast met een soort puntlasapparaat. Daar heb ik het gaas met moertjes vast gezet. Ik heb er RVS gaas achtergedaan nadat ik de gril rood heb gespoten. Het gaas heb ik niet mee gespoten en is gewoon rvs kleurig. Heb op mijn profiel wel een foto van de d432.
AW217
Heb eerste de grill gespoten. Gaas van Histoparts er met behulp van klosjes hout strak in gespannen, en toen met soort montage kit door het gaas heen, aan de achterzijde van de spijlen flink wat kleine dotjes kit erop gedaan.
Zit mooi strak en goed vast! (d 217)
johnd-ts
Bedankt allemaal voor de suggesties! Heb al eens bij histoparts besteld, maar die was niet meer leverbaar. Bij toeval een gaas gevonden in een speciale bouwmarkt, niet van origineel te onderscheiden. Vastgezet met kit en klaar!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!