Tm 140 Motorkap

Net een tm 140 gekocht maar de motorkap zit volgens mij vastgeschroefd. Hoe zit dat origineel vast en diend dat geopend te worden.

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
OK, dus een trekker gekocht zonder onder de motorkap gekeken te hebben.
Maar goed aan de linkerkant bij de motor zit een hendel, meestal met een oranje knop die je naar voren haalt zodat je een klik hoort, nu kan je de motorkap omhoog doen.
valmet 605
@nhmonteur en wat rommelen aan de neus om te helpen hem omhoog te krijgen... toch?
nielsve
Als je hem Open hebt gehad ook goed dicht klappen. Ik heb het eens voorgehad dat ze de kap niet goed gesloten hadden. Dan kan het al eens voorvallen dat de kap open gaat als je op de weg aan het rijden bent, niet echt een aangename gebeurtenis 😉
nhmonteur
@valmet 605 kan, hoeft niet altijd, en hopen dat de gascilinders nog goed zijn anders til je je een ongeluk.
valmet 605
@nielsve heb ik ook al een keer zien gebeuren. Mocht niet lachen van mn collega.????????
Fordje4600
@nielsve nee dat klopt
jd4050
Ik hoop dat het nog werkt 😛

Laatst had ik een waarvan ik de motorkap niet meer open kreeg omdat de bedieningsstang van het slot was gegaan. Ik heb toen zijpaneel er af gehaald en het slot losgedraaid (4bouten).
Mgraveland
Ik denk dat ik dat ook morgen maar ga proberen want ik krijg hem wel ontgrendeld maar dan gaat hij voor een centimeter omhoog maar dan zit er geen beweging meer in. En dan ook geen enkele kant op en geen millimeter.
nielsve
Heb je al geprobeerd om tegelijk aan de hendel te trekken, en te kap omhoog te heffen? Anders heb je kans dat hij een beetje in het slot blijft hangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
659