New Holland TCE 50 - Koppeling

Heb er eentje gekocht met koppeling stuk.Pedaal volledig beneden. Bij demontage blijkt dat er nieuwe stukken in zitten. Denk dat ze de koppeling slecht hebben gemonteerd. De vingers waar de druklager tegen komt stonden bijna volledig tegen de koppeling. Verder de bediening gecontroleerd pedaal druklager zonder problemen. Kan er iemand zeggen hoe je de koppeling bij montage afsteld. Men kan namelijk wat regelen aan de koppeling van pto en versnellingen. Of zijn er nog andere problemen?

Deel dit topic

Smisse

Reacties

JohnDeere5085
Deze heb ik volgens mij te koop zien staan ja, maar inderdaad je pto heeft 3 standen: neutraal-continu- en via je koppelingspedaal ( koppeling in pto uit). Zit er een tweetrapskoppeling in?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TCE 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!