Illustratie van:

Ssignaallampje van steeringpump/lubrication circuit gaat soms branden

Hallo,

Het signaallampje van de 'steeringpump lubrication circuit' gaat soms branden bij stationair toerental. Als ik iets gas geef is het alarm weer weg. Soms gaat het dagen goed zonder dat er een alarm komt. Is nu de pomp aan vervanging toe of zijn er meer bekende problemen?

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Over welk merk en type trekker hebben we het dan?
Valtra-Fordpower
NH TS90
nhmonteur
@Valtra-Fordpower ohw ja zie het nu ook, ff wennen die nieuwe site.
@JSpik
Als de trekker verder gewoon goed stuurt dan kan je er van uit gaan dat de pomp gewoon goed is. Hoogstwaarschijnlijk ligt er een zender te vervelen die er voor zorgt dat zo nu en dan het lampje gaat branden. Kijk eens achter je accu bak, daar zit een leiding waar een zender op zit, kijk of deze zender vettig is of nat van de olie. Ook achter bij de pomp zit precies zo'n zelfde zender. Ook kijken of deze niet lek is. Is 1 of beide zenders nat/lek dan vervang deze maar eens en kijk wat hij dan doet.
Deze zenders gaan nog wel eens kapot en zorgen er vaak voor dat de gekste lampjes gaan branden.

Succes

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 90 en hebben de trefwoorden olie en sturen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
6
TREFWOORDEN