Grondbak beweegt ineens niet meer.

Ik ben net bezig met grond weg scheppen houdt de hydrauliek cilinder van de grondbak ineens op met bewegen.

Deel dit topic

Kamakoera

Reacties

marc102
Quote:
Ik ben net bezig met grond weg scheppen houdt de hydrauliek cilinder van de grondbak ineens op met bewegen.
Dat is heel vervelend maar wat moeten wij hier mee?
MartinZaandam
Ga eerst eens bedenken wat je hier wil vragen. Zomaar een Topic openen, zonder enige kennis te delen, wordt helemaal niets, maar misschien kan ik helpen.

Ga zelf eens na wat er nog wel hydraulisch werkt, dus kijken welke slangen gaan bewegen als je er druk opzet, dan kijken of je de hydrauliek pomp van toerental hoort veranderen als je aan de hendels zit, dan eens kijken of je iets hoort sissen in een kleppenblok, en dan kijken wat er nog wel beweegt. Als je dat allemaal gedaan hebt, kom je weer hier terug met een goed beschreven probleem en Jah-hoor, dan komen de oplossingen
valmet 605
Beste topic opener het betreft hier de bak van een atlas1202? Zie je de slangen bewegen als je de bak beweegd? In feite is het een zoek klusje van de punt naar de kraan toe. Dus have fun! Een antwoord wat het was word gewaardeerd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202 en hebben de trefwoorden hydrauliek olie bijvullen grondbak beweegt niet meer. en accu laad niet juist op geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!