Illustratie van:

Kennis delen ivm opknapbeurt 06-serie

Beste,
Ik zou graag in contact komen met iemand die een 06-serie heeft opgeknapt om kennis en weetjes uit te wisselen. Ik ben bezig met mijn 6006 op te knappen maar heb wat vragen en zoek naar aantal antwoorden.
Hoor graag of er kandidaten zijn in een cirkel van +/- 100 km rond Maastricht ( zuiden van NL of Belgie).
Alvast bedankt,
Marcello

Deel dit topic

Reacties

+2
Tinus
Vast wel iemand te vinden! Maar het zou nog mooier zijn als je vragen en weetjes ook hier online kunt delen. Voor het nageslacht zullen we maar zeggen.
Rozema
Vragen hier zijn altijd welkom. Zeker omdat meerdere mensen de vragen dan kunnen beantwoorden. Daarnaast is @goeiedag eem een expert op dit gebied, hij weet inhoudelijk veel van deze types
jannie2001
@goeiedag eem Veel ervaring met deutz en 06 serie
stefan310
@DeKreemp heeft er ook pas 1 opgeknapt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 en hebben de trefwoorden Opknappen , onderdelen vervangen en verf spuiten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3