Illustratie van:

International 624 agriomatic moet gas geven voor ik ga rijden klopt dit?

Ik heb een international 624 agriomatic gekocht nu heb ik alleen een probleem de trekker gaat pas rijden wanneer ik gas geef. nou vroeg ik me af of dit klopt? en als dit niet klopt wat kan het probleem dan zijn?
Met vriendelijke groet,
Kevin

Deel dit topic

Reacties

Ronald21
Nee, dat klopt zeker niet.
Maar het maakt toch niet uit als je er maar geen last van hebt, ik denk dat het aan de koppeling licht.
kevinvaltra
Is de koppeling dan versleten of is dit een probleem met de agriomatic bak?
echte844
Het hoort zich aan als dat of het koppelingen pakket van de agriomatik of de transmissie olie pomp of beiden versleten zijn. als je hier lang mee door rijd weet je zeker dat de agriomatik koppeling kapot is
Jasper83
Hier ook 624 agrio. Pomp moet eventjes druk opbouwen maar ik hoef zeker geen gas te geven om te gaan rijden. Ik dacht dat je de agrio wel af kunt stellen.
kevinvaltra
Oke bedankt ik ga wat proberen ga hem eerst opknappen en olie en alles verversen heeft denk meer dan 10 jaar in de hoek gestaan. Hopen dat de olie verversen helpt. Anders ook even de koppeling controleren. Maar tijdens de proefrit viel mij dit op.
Jasper83
Denk ook aan het filter onder de treeplank. Er moet hytran s in. Bij ons +- 35 liter. Suc 6
+1
kevinvaltra
Oke is goed dankjewel!
Jasper83
De agriomatic kun je testen door de groepenpook in de achteruit te zetten, 2e versnelling. Agriomatic handel naar voren (de trekker rijdt dan voorruit) tijdens het rijden zonder te koppelen de agriomatic handel naar achter gooien. De trekker moet dan direct achteruit rijden. (Bij mij slippen de banden dan zelfs door) Zit er een pauze in is je agrio gaar... Succes.
kevinvaltra
Als de agrio gaar is moet de bak dan uit elkaar?
+1
Corne S
Of overdrukventiel in bak is niet lekker. Overdrukveer kan gebroken zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 en hebben de trefwoorden agriomatic en gas geven geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!