Illustratie van:

Fendt 303 LS - Rechter rem werkt niet

Hallo allemaal,

Vandaag merkte ik tijdens het rijden in het weiland dat als ik remde je alleen een remspoor zag bij het linker achterwiel. Vervolgens heb ik de rempedalen losgekoppeld en geremd met de linker rem, dat werkte, de trekker remde af en had de neiging om naar links te gaan. Toen probeerde ik het met de rechter rem maar dat lukte niet, de trekker remde niet af. De rechterrem doet het dus niet.

Waar kan dit aan liggen en hoe moet dat opgelost worden? Kan je de remmen bijstellen? Of is de rechterkant gewoon versleten?(iets wat mij gek lijkt omdat ze toch niet zo onregelmatig af kunnen slijten?).

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Ford 2000 Ruben.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Ford2000 Ruben: Als de rem op een Fendt 303 (bij mijn 304's precies zo) het niet doet, dan is het goed(!)
Ofwel, deze typen hebben waardeloze remmen. Zeer onderhoudsgevoelig en altijd twijfelachtige werking.
Als de remwerking plotseling is verminderd, dan zal het remcylindertje in de remtrommel lek zijn, of er lekt achterbrugolie in de (droge) rem.
Fordje4600
Wij hebben met de tvt 170 een slang in de achterbrug gehad waardoor hij het rechts niet meer deed en dat was na 2 jaar zoeken pas gevonden

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 303 LS en hebben de trefwoorden kapot , rem en rechterkant geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
161
TREFWOORDEN