Filmpje uploaden van youtube

Hallo,

ik probeer om een filmpje te uploaden met een YouTube link maar als ik controleer druk blijft die maar op Moment... staan. Als iemand een oplossing weet hoor ik het graag

alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

Zelfde probleem, al heel de avond
fresheliciouss
Ik heb net zelfde topic verwijderd 😄
als er een oplossing komt, lees ik het wel..
hobbyboer
Wat bedoelen jullie precies? Ik plaatste net een reactie met een Youtube link erin en had nergens last van. Complete filmpje komt gewoon in de reactie te staan.
Tinus
Video's toevoegen via Menu > Video's > Plaats een video werkt weer. Was iets omgevallen bij een software update.
erik9831
@Tinus Kan het zijn, dat het niet mogelijk is om je reactie bij een video te wijzigen ?
deutzisthebest
@Tinus

He Tinus,

Ik ben gewend van de oude site om bij de video`s om met de middelste muisknop(scrollwielknop, hoe men het ook noemt) op alle thumbnails te klikken en dan de videos op aparte tabbladen te openen en vervolgens achter elkaar te kijken. Met de nieuwe site gaat dat niet meer. Als je op de middelste muisknop druk dan opent er een nieuw tabblad en opent hij in de huidige pagina. Ook moet je op reageer drukken voordat het dan werkt. Via de rechtermuisknop en dan 'open in nieuw tabblad' werkt het wel.

Moet ik mijzelf even wat nieuws aanwennen of is er wat aan te doen?
Tinus
@deutzisthebest Ik zal even kijken! Ctrl + klik moet sowieso werken denk ik.
same antares
Het is al gelukt. bedankt !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0